Our Studio

Onze Studio

Welkom bij
Antwerp Yoga

.

We geloven in de kracht van echte yoga, daarom bieden wij authentieke en toegankelijke lessen aan in onze urban sanctuary. Yoga doet je heerlijk ontspannen en dus je hoofd leegmaken, je krijgt er een sterker en gezonder lichaam van en meer energie. Het doet je beter in je vel zitten omdat een yoga beoefening een mooi innerlijk evenwicht creëert. Wij nodigen je dan ook graag uit om deel uit te maken van onze community. Wees welkom in onze prachtige en rustig gelegen studio in hartje Antwerpen, waar we zowel beginners als ervaren yogi's verwelkomen.Met ons reservatiesysteem en onze app kun je lessen boeken. Activeer eerst je account zodat je je les kan reserveren. De mobiele app werkt het makkelijkste.

Nieuwe klant, of nog geen account?

Ben je nieuw in onze studio? Dan kan je gebruik maken van onze introductiekaart. Je krijgt dan 3 weken ongelimiteerd toegang tot onze lessen (je moet je lessen wel reserveren). Het is de perfecte manier om je favoriete yogastijl en teacher te ontdekken en om kennis met ons te maken. Vergeet niet online je account aan te maken. Heb je nog geen account? Kies dan eerst je beurt, beurtenkaart of abonnement en maak je account aan via onze shop.

Schrijf je hier in

Onze teachers

Ons team

Praktische
informatie

Q: Wanneer is AntwerpYoga open?

A:

Je kunt elke dag bij ons terecht: we zijn 7 dagen per week geopend. De deur van AntwerpYoga gaat een half uur voor de eerste yogales open. Laatkomers moeten we helaas teleurstellen. De lessen beginnen stipt op tijd en de deur sluit zodra de les begint. Yoga gaat immers over concentratie, daarom vermijden we in- en uitlopen. Op feestdagen en tijdens de vakanties is er een speciale regeling, deze vind je terug op het uurrooster.

Q: Wanneer kan ik starten?

A:

Nu meteen? Je kunt beginnen wanneer je maar wilt. Onze lessen lopen door, wat maakt dat je op elk moment kunt instappen. Denk van tevoren wel goed na over je behoeften en wensen. Wat wil je? Wat verwacht je van de les? Kom je voor fysieke inspanning of zoek je rust en ontspanning? Bij Yoga Stijlen lees je wat je van onze yogalessen kunt verwachten. Ben je een beginner start dan in de lessen waar ‘basic’ achter staat op het  lesrooster. Je bent als beginner ook welkom in de yin en Mysore lessen.

Q: Moet ik me voor elke les inschrijven of kan ik komen wanneer ik wil?

A:

We vragen om je online in te schrijven. Zo vermijden we te volle lessen en kunnen we de kwaliteit bieden die jij verdient. Kom je voor de eerste keer? Kom dan ten laatste een kwartiertje voor je les begint. Zo kunnen we jou de weg wijzen in onze studio. De deur van de studio gaat een halfuur vóór de eerste les open. Pak die kans om je matje alvast uit te rollen en bij jezelf te komen. Het is heerlijk om de hectiek van de dag los te kunnen laten voordat de les begint. Inschrijven doe je hier

Voor meer antwoorden, bezoek onze FAQ