Experience our Yoga Classes

Dynamisch, krachtig, zuiverend, opzwepend en precies

Ashtanga Yoga

Yoga is zweverig? Iets voor theelepelvrouwtjes en India-types? Als er een yogavorm is die korte metten maakt met de vooroordelen, is het Ashtanga Yoga. Want dynamischer kan het niet. De yogales maakt topfit, energiek en levenslustig. Iedereen mag eraan meedoen, maar Ashtanga Yoga is wel hard werken! Je móét mee met het tempo en dat is fantastisch, maar ook intens.
Lees meer over Ashtanga Yoga...

Plezier, speels, verdieping en inzicht in jezelf

Vinyasa Yoga

De Bolero. Het muzikaal juweel van Ravel is opbouwend. En van begin tot eind krachtig. Repetitief ook, maar steeds sterker, dieper, rijker. Datzelfde betreft de Vinyasa yogales bij AntwerpYoga. Reken daarom op een fijne beleving, verdieping en inzicht in jezelf. Vinyasa Yoga stamt af van Ashtanga Yoga. Het zijn twee fysieke yogavormen die zich kenmerken door de non-stop beweging.
Lees meer over Vinyasa Yoga...

Zacht, rustig, basis, ontvloeiend

Easy Flow Yoga

Easy Flow Yoga is op-en-top ontspannen. Net als bij iedere yogastijl vormen je houding en je adem de basis, alleen het tempo is lager. Hier kom je geen ingewikkelde poses tegen, wel eenvoudige rek- en strekoefeningen die goed zijn voor lijf en leden.
Lees meer over Easy Flow Yoga...

Grensverleggend, diep, langzaam, ontspannend, helend

Yin Yoga

Vind je het prettig om wat langer in een houding te blijven? En voel je je beter bij de wetenschap dat je een houding kunt aanpassen zodra deze te zwaar wordt? Als je in beide gevallen ja zegt, dan is Yin Yoga jouw stijl. Heerlijk rustig én verfrissend.

Alleen als je volledig ervaart dat je lichaam is zoals het is, kom je bij yoga verder. En daartoe geeft Yin Yoga je alle tijd. In een Yin yogales stretch je je lichaam en kom je tot rust. De oefeningen zijn zacht en ontspannend en je blijft lang in eenzelfde houding zodat je goed kunt observeren wat er met je lichaam gebeurt. Bij Yin Yoga gebruik je elke houding om je lijf beter te voelen. Zo leer je je grenzen accepteren en dan ineens … lukt de oefening wel.
Lees meer over Yin Yoga...