Zacht, rustig, basis, ontvloeiend

Easy FlowYoga

Easy Flow Yoga is op-en-top ontspannen. Net als bij iedere yogastijl vormen je houding en je adem de basis, alleen het tempo is lager. Hier kom je geen ingewikkelde poses tegen, wel eenvoudige rek- en strekoefeningen die goed zijn voor lijf en leden.

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Is dat je motto en zijn de andere lessen bij AntwerpYoga je wat te gortig, kom dan zeker een keer kijken. Als je rust zoekt in beweging, dan is Easy Flow Yoga ideaal. Het leert je goed voelen wat bij je past en ook al zijn alle oefeningen zacht, iedereen met behoefte aan rust vindt tijdens deze les verdieping. Van Easy Flow Yoga word je niet moe. Je voert een beweging uit, je voelt haar in en daarna is het rustig ontspannen.

Hoe ziet de les eruit?

Het tempo van de Easy Flow yogales is laag. Je bent actief, maar de relaxte houdingen worden beheerst uitgevoerd. Het is rekken en strekken en de nadruk van de oefeningen ligt nu eens niet op kracht en souplesse, maar op versterking van spieren, botten en gewrichten. De easy flow wisselen we regelmatig af met adem- en ontspanningsoefeningen. Wil je slechts met mate bewegen, maar zoek je een manier om jezelf op te laden? Easy Flow Yoga is bijtanken. De les is ideaal om te ontstressen en helend bij blessures en slaapproblemen.