AntwerpYoga Home
Virginie Rosseel

Virginie Rosseel

Yoga Teacher

Virginie Rosseel
Yoga Teacher
FAVORIETE QUOTE :
"You can't stop the waves, but you can learn to surf." John Kabat-Zinn

Virginie is mama van twee jongens. Haar dagelijkse yoga practice helpt haar te gronden, regelmaat te creëren in haar drukke leven en dingen te relativeren. Ze kwam in aanraking met yoga tijdens haar reizen naar Azië en India, maar het was pas na de geboorte van haar kinderen dat ze intensief met yoga begon en het deel begon uit te maken van haar dagelijkse routine.  Virginie is ervan overtuigd dat yoga helend werkt voor lichaam en geest en daarom is ze haar yoga opleiding gestart om ook anderen hiervan te overtuigen.  

Verder houdt ze van pizza, koffie, pannenkoeken, muziek, de zee en Azië.  

Virginie behaalde haar 300 hours Teacher Training vinyasa yoga certificate bij Antwerp Yoga o.l.v. Elsie Matthijssens. Vervolgens verdiepte ze zich in Yin Yoga en behaalde haar 50 hours TT yin yogacertificate bij H3 yoga, Jennifer Raye's 20 hours Chinese medicine for yoga teachers en volgde ze MyoYin workshops met Jo Phee.

Ook werd ze gebeten door de Prana Vinyasa methode en volgde ze de 50 hour Elemental Prana Vinyasa opleiding en 35 Lunar Prana Vinyasa opleiding bij Nele Van Poucke.

Ze is Ashtanga Mysore student en studeert nog steeds verder door verschillende workshops of docenten opleidingen te volgen. Daarnaast verdiept verdiept ze zich ook in fascia en massage.