AntwerpYoga Home
Ine Maes

Ine Maes

Studio Manager, Lead teacher Yoga Teacher Training

Ine Maes
Studio Manager, Lead teacher Yoga Teacher Training
FAVORIETE QUOTE :
"Who looks outside dreams, who looks inside, awakes." Carl Jung

Ine maakte voor het eerst kennis met Yoga in 1998 aan de dansacademie en sindsdien is yoga een onmisbaar onderdeel in haar leven. Na het ondervinden van alle voordelen van Yoga besloot ze om in 2010 haar eerste certificaat in Ashtanga Vinyasa Yoga te behalen. Dit was de eerste van wat een traject van teacher trainings, workshops en studie zou worden in zowel de praktijk als filosofie. Ze volgde ondermeer trainingen en workshops bij gerenommeerde leraars zoals Carlos Pomeda en David Swenson. Is student van Nuno Vintem Dit voor de energie, de inspiratie en omdat ze een yoga student voor het leven is. Ine doet niets liever dan reizen, daarom is les geven op retraites en ze organiseren haar grootste passie. Verder werkt ze ook als holistisch coach en is ze de auteur van Zenparents, Stress en Slaap.

Het is haar doel om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met en begeleiden in het holistische systeem van de yoga traditie. Het is voor haar belangrijk om de juiste balans te vinden in onze de yoga practice. Daarom combineert ze zelf haar Ashtanga Vinyasa Yoga practice met Yin Yoga en meditatie.

Ine geeft reeds 25 jaar groepslessen en is ook de lead teacher van de Antwerp Yoga Teacher Training en onze Studio Manager. Verder is Ine gek van boeken en schrijven, de zee en de bergen en uiteraard haar 3 kinderen.