AntwerpYoga Home
Lennert De Schrijver

Lennert De Schrijver

Yoga Teacher

Lennert De Schrijver
Yoga Teacher
FAVORIETE QUOTE :
Be kind. Espacially when you don't know what's going on.

Het klinkt wel als een cliché, maar Lennert laat zich leiden in het leven door de woorden ‘go with the flow’. Het is zijn overtuiging dat je altijd opnieuw kan kiezen en dat zie je terug in het pad dat hij tot dusver heeft afgelegd.

Zijn achtergrond als arts geeft hem een unieke invalshoek als teacher. In een vorig leven was hij werkzaam als anesthesist in ziekenhuizen, maar hij wilde daarbuiten nog veel meer ontdekken. Geboeid door zijn vele interesses, heeft hij zich verdiept in andere domeinen zoals onder andere bio boer, thee sommelier, bevallingscoach (doula). Uiteraard is hij ook een gecertifieerd yoga docent. Hij heeft ervoor gekozen om het pad van yoga verder te bewandelen bij de studio van Antwerp Yoga.

Zijn yoga practice is voornamelijk toegewijd aan de vrijheid en speelruimte die vinyasa te bieden heeft. Om het innerlijke vuur te balanceren en rust te scheppen laat hij zich inspireren door de magische wereld van yin yoga. Lennert deelt zijn enthousiasme, energie en glimlach met iedereen rondom hem heen.