AntwerpYoga Home
Valerie Rousseau

Valerie Rousseau

Yoga Teacher

Valerie Rousseau
Yoga Teacher
FAVORIETE QUOTE :
"We should celebrate progress, not perfection." Miley Cyrus

In 2010 kwam Valerie zowat per ongeluk in een yogales in Antwerp Yoga terecht, omdat ze op zoek was naar een sport die ze leuk zou vinden. Ze was onmiddellijk verkocht en helemaal onder de indruk dat de leraars zo elegant konden bewegen én praten. Dat wou ze ook ooit wel kunnen!

In 2014 besloot ze dan haar eerste Teacher Training te volgen bij AntwerpYoga o.l.v. Elsie Matthijssen, de studio waar het allemaal begon. Deze TT was een life changing event voor haar. Het delen van de yogapassie lag haar en al snel begon ze op verschillende plekken les te geven. Twee jaar lang fietste ze van hot naar her om les te geven, wat een heerlijke leerschool was.

Ondertussen is ze geëvolueerd naar yoga én massages. Het menselijke lichaam en alles daarrond blijft haar verbazen. Ze is dan ook superblij dat ze deze interesse verder kan uitbouwen en onderzoeken in deze twee pistes.

Wat yoga betreft houdt ze zowel van pittige vinyasa flows en kan kan ze kicken op arm balances, maar evengoed geniet ze van yin(achtige) lessen met diepe en ontspannende stretches en een focus op die machtige ademhaling.