AntwerpYoga Home
Egon Meerschaert

Egon Meerschaert

Yoga Teacher

Egon Meerschaert
Yoga Teacher
FAVORIETE QUOTE :
Who feels it, knows it Lord. Bob Marley

Egon's yoga zoektocht begon met martial arts & zen meditatie waar al snel duidelijk werd dat langdurig zitten niet zo eenvoudig was als het leek. Na jaren van trainen en verschillende blessures opgelopen te hebben, was het lichaam stijf en had het behoefte aan genezing om nieuwe energie te laten stromen.

Egon deed zijn eerste yogales in 2011 in Shala B bij Antwerp Yoga en heeft sindsdien nooit meer omgekeken. Hij werd diep geïnspireerd door de epische Vinyasa-lessen van Teune Van Der Wildt & Elsie Matthijsens en schreef zich in 2013 in voor de lerarenopleiding bij AY. Datzelfde jaar werd hij door Damian De Bastier geïntroduceerd in de Ashtanga Mysore beoefening. Sindsdien wijdde hij zich fulltime aan het pad van yoga en coaching.

Door zowel yoga als persoonlijke training te combineren als een beoefening en beroep, zet hij zijn eerste grote roeping, meditatie, voort, geïnspireerd door boeddhistische en Advaita Vedanta-lessen. Egon deelt zijn passie voor yoga, beweging en meditatie graag op een niet-dogmatische manier en weet je vakkundig doorheen zijn sessies te begeleiden.