ANTWERPYOGA, ALGEMEEN/PRAKTISCH


Wanneer is AntwerpYoga open? 
Je kunt elke dag bij ons terecht: we zijn 7 dagen per week geopend. De deur van AntwerpYoga gaat een halfuur voor de eerste yogales open. Laatkomers moeten we helaas teleurstellen. De lessen beginnen stipt op tijd en de deur sluit zodra de les begint. Yoga gaat immers over concentratie, daarom vermijden we in- en uitlopen. Op feestdagen en tijdens de vakanties is er een speciale regeling, deze vind je op de eerste pagina van de website.

Wanneer kan ik starten? 
Nu meteen? Je kunt beginnen wanneer je maar wilt. Onze lessen lopen door, wat maakt dat je op elk moment kunt instappen. Denk van tevoren wel goed na over je behoeften en wensen. Wat wil je? Wat verwacht je van de les? Kom je voor fysieke inspanning of zoek je rust en ontspanning? Bij Yoga Stijlen lees je wat je van onze yogalessen kunt verwachten. En op het lesrooster staat achter elke les het niveau van de les geschreven. AntwerpYoga biedt lessen aan voor beginners (level 1) en voor gevorderden (level 2 en 3).

Moet ik me voor elke les inschrijven of kan ik komen wanneer ik wil? 
Je bent welkom bij elke les en inschrijven is niet nodig. Kom je voor de allereerste keer? Kom dan een kwartiertje eerder, zodat je je op je gemak bij AntwerpYoga kunt inschrijven en alvast kunt wennen. We raden je trouwens altijd aan om wat vroeger te komen. Al helemaal als er aan de les van jouw keuze geen andere les voorafgaat. De deur van de shala of studio gaat een halfuur vóór de eerst les open. Pak die kans om je matje alvast uit te rollen en bij jezelf te komen. Het is heerlijk om de hectiek van de dag los te kunnen laten voordat de les begint.

Welk abonnement kan ik het beste nemen? 
Bij AntwerpYoga kun je per losse beurt betalen of je koopt een 10-beurtenkaart, een 20-beurtenkaart of een Unlimited-kaart per 1 of 12 maanden. Hoe vaker je komt, hoe goedkoper de yogales. De meeste beginners starten met een 10-beurtenkaart. Vanaf twee keer per week of meer, is een Unlimited formule het interessantst. Studenten en 55-plussers krijgen korting, bekijk daarvoor de prijslijst. Beurtenkaarten kunnen gebruikt worden voor gelijk welke les op het uurrooster. Je zit niet vast aan een bepaalde les of leraar.

Kan ik pinnen? 
Wij hebben geen Bancontact, neem dus contant geld mee.