Onze Mysore Crew

De Mysore-crew van AntwerpYoga wisselt om de paar maanden van samenstelling. Dat komt omdat de leraren – behalve een flinke dosis kennis en ervaring – nog een bijzonder gen gemeen hebben: het reisgen. Al onze Mysore-leraren zijn reizigers pur sang: WHEREVER THEY CAN TEACH, THAT’S THEIR HOME.

Fascinerend, magisch
Tijdens de Mysore-les ben je met z’n allen, maar je werkt alleen. Dat is fascinerend om te zien, magisch om te doen en vanwege de positieve boost best verslavend. In je eigen tempo werk je een lange serie yogaposes af en de leraar – die van student naar student loopt, fluistert instructies toe en corrigeert of verfijnt je pose. Al is iedereen volledig op zichzelf gericht, toch heerst er een uniek groepsgevoel. Best apart eigenlijk.

Analytisch en anatomisch sterk
De leraren zijn de schat van elke Mysore-les. Dat is natuurlijk zo bij alle yogalessen, maar bij Mysore telt dat extra vanwege de één-op-één-begeleiding. Persoonlijker kan het niet en dieper kun je niet gaan. Wie in korte tijd veel verder wilt geraken, gaat zich absoluut thuis voelen in deze stijl van lesgeven. Mysore-leraren zijn analytisch en anatomisch sterk. Ze schatten feilloos in waar je bent: met je lichaam, je yogapractice en de serie.

Door Pattabhi Jois gecertificeerde lesgevers

Vanwege het intense karakter van ons Mysore-programma kiezen we de lesgevers zorgvuldig uit. We leggen de selectiecriteria hoog. Reken maar dat je les krijgt van de crème de la crème in de Mysore-discipline. Alle Mysore-lesgevers hebben intensief met grondlegger Patthabi Jois gestudeerd. Deze vader van de Ashtanga Yoga Mysore Style is hun goeroe. Tot zijn dood in 2009 (Patthabi Jois werd maar liefst 93 jaar!) hebben ze veelvuldig met hem getraind. Vandaag de dag reizen ze nog jaarlijks naar Mysore om te studeren Met Sharath Jois, de kleinzoon van Patthabi en diens opvolger als directeur van het instituut.

 

Mysore-crew bij AntwerpYoga: 

1 december 2016 - 17 oktober 2017 - Nuno Vintem (Portugal)

18 oktober 2017 - eind december 2017 - Aki Tsugawa (Japan)

januari 2017 - midden maart 2018- Mati Guerra (Chili)

midden maart 2018 - ... - Gabriel Azoulay (Israel/US)

Antony 'Prem' Carlisi & Heather Radha Duplex (Bali/US)

 

 

 

 

terug