Goele Martens

Goele was al als kind een uiterst beweeglijk tiepje. Ze balanceerde als een koorddanseres, ze klom overal op maar viel nergens vanaf en turnen, ja, dat was super. Toen ze op haar achtste het dansen ontdekte, werd het podium de grote passie. De danswereld was het helemaal, het was haar leven, haar alles. Dat Goele al op jonge leeftijd ‘juffrouw dansles’ werd, daar stond destijds niemand van te kijken.

Dansen, muziek en lesgeven. Goele vond het de zaligste combinatie ooit, maar begon desondanks aan een studie Grafisch Ontwerp. Ze verhuisde van Genk naar Antwerpen en haar dansidealen verhuisden mee, zij het naar het achterplan. Eenmaal aan het werk wisselde de grafisch ontwerpster het vele stilzitten en muizen af met zweten op boenke, boenke-muziek. Pas toen de PowerYoga naar de fitnesszaal kwam, herontdekte ze de liefde voor het ‘bewust bewegen’. Vrij snel daarna stond ze op de mat bij AntwerpYoga.

In de shala bij Elsie & Co ontdekte Goele de werkelijke power van yoga en het AY-retreat in Andalusië was zo geslaagd dat ze daarna elke dag in de shala was te vinden. Inmiddels is de Limburgse vastbesloten om de kunst van het geluk over te brengen op anderen en Elsie, die in haar een passievolle lesgever herkent, heeft de begeesterde yogini alvast ingeroosterd. Goele geeft zwangerschapsyoga, mama-baby yoga en Vinyasa en daarmee is de aanvankelijke drie-eenheid opnieuw in haar leven: yoga, muziek en lesgeven.

Ervaring

Elsie, Teune, Nele, Bart, Wesley: de yogadocenten van AntwerpYoga zijn Goele’s inspiratoren. Tijdens haar vakantie in Goa (India) voegde ze daar de lesgevers van het Himalayan Iyengar Centre aan toe en sinds september 2010 ook Patrick en Gösta, bij wie Goele de Svaha Yoga-lerarenopleiding volgt.

 

terug