Alexander De Waele

AY_Portraits-2014_Website_0005.jpg

Vijf jaar geleden had hij je voor je gek verklaard. Hij was een sportman, met een sterke liefde voor de vechtsport, die nooit gedacht had dat hij ooit yoga zou beoefenen.
Yoga?! Ben je gek, dat is voor oude mensen! Alexander zat er naast. Goed naast zelfs. Een hardnekkige blessure bracht hem naar de yogastudio. Intuïtief besefte hij tijdens de eerste les meteen dat hij nu wél van zijn blessure af zou komen.

Voordat yoga zijn levensstijl werd, had Alexander grote en kleine banen. De laatste als model en hoewel hij het modellenwereldje vrij oppervlakkig vond, bracht het hem ook schatten. Hij maakte prachtige reizen, ontmoette interessante mensen en het bracht internationale yogascholen en lesgevers dichtbij. Yoga zette hem op de grond tijdens woelige reizen. Als yoga Alexander iets brengt, is het rust en diepe mentale klaarheid.

Alexander is geschoold in de Hatha-, Iyengar-, Ashtanga-, Jivamukti-, Anusara- en Vinyasa Yoga. De keuze voor die potpourri aan yogastijlen heeft hij in het begin bewust gemaakt.
Eerst breed, dan diep. Het was die volgorde waarin hij yogaland wenste te verkennen.
Ook de boon die de lesgever nu heeft voor Vinyasa Yoga is er met reden.
In deze vorm kan hij alles kwijt wat er tijdens zijn yogapad met hem resoneerde.

Alexander voltooide opleidingen bij David Lurey en Svaha Yoga en schoolt zich geregeld bij in het buitenland. Onomwonden geeft hij bij AntwerpYoga door wat hem inspireert, voedt en raakt. Een flow met Alexander voert je tot je grenzen. Qua techniek, uitlijning en dynamiek windt hij er geen doekjes om, maar zijn les blijft speels en hij houdt het graag zacht. Alleen met respect kom je verder.

terug